© Muhabir Gazetesi 2021

AK Partili Sarıbaş, emekçi kadınlarla buluştu

AK Parti Aydın 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş, Nazilli’de seçim çalışmaları kapsamında Kırlıoğlu İncir İşletmesi’ni ziyaret ederek kadın emekçilerle buluştu.

Daha önce AK Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevlerinde de bulunan Genel Merkez MKYK Üyesi Sarıbaş, milletvekili adayı olarak çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Sarıbaş, seçim çalışmaları kapsamında Nazilli’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

KADIN EMEKÇİLERE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Sarıbaş, seçim çalışmaları kapsamında Nurettin Kıroğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Kırlıoğlu İncir İşletmesi'ni ziyaret etti. İşadamı Nurettin Kırlıoğlu tarafından sıcak ve samimi ortamda karşılanan Sarıbaş, işletme hakkında bilgiler aldı. Ardından AK Partili Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş, işletmenin toplantı salonunda kadın emekçilerle bir araya geldi. Sarıbaş, kadın emekçilerle sohbet ederken, çiçek takdim etti. Öte yandan seçimler için destek istedi.

“ÜRETEN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Seda Sarıbaş, kadın emekçilerle sohbet edip çiçek takdim etmesinin ardından yaptığı açıklamada verimli bir ziyaret olduğunu belirterek, “Üreten, gelişen, büyüyen Türkiye yolunda emek veren kadınlarımızın yanındayız. Nazilli Kırlıoğlu İncir İşletmesi’ni ziyaret ederek emekçilerimizle hasbihal ettik. İşletme sahibi Nurettin Kırlıoğlu ve çalışma ekibine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER