© Muhabir Gazetesi 2021

Başkan Özcan, açılışta Erdoğan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merkezi hükümet ile Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hayata geçirdiği 232 tesisin toplu açılışını yapmak üzere geldiği Denizli’ye geldi. AK Parti Aydın Teşkilatı ve siyasetçilerle birlikte Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek amacıyla Denizli’de yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kabinesindeki 9 bakanı ve üst düzey bürokratların bulunduğu heyet; bakanlıkların, Denizli Büyükşehir Belediyesinin ve ilçe belediyelerinin Denizli'de hayata geçirdiği 232 tesisin toplu açılış kurdelesini kesmek için şehre geldi. 18 milyar lira değerindeki projelerin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. AK Parti Aydın Teşkilatı ve siyasetçilerle birlikte Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek amacıyla Denizli’de yerini aldı.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüştü. İkili kısa süre sohbette bulurken, Erdoğan’ın samimi davranışları dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Başkan Özcan AK Partili Bakanlarla da görüşerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER