© Muhabir Gazetesi 2021

Başkan Özcan'a vatandaşlardan tam not

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ramazan ayında mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gündüz saatlerinde belediye de mesai yaparak hizmetleri takip eden Başkan Özcan, gece yarısına kadar da vatandaşlarla buluşup, sorunlarını dinliyor.
Her gün bir camiye giderek teravih namazını kılan Başkan Özcan, daha sonra şehir merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan kıraathanelerde halk ile buluşuyor. Başkan Özcan, gecenin ilerleyen saatlerinde ise mahalle muhtarları ve vatandaşların organize ettiği sahur programlarına katılıyor. Başkan Özcan'a mahalle muhtarları da eşlik ediyor. Gittiği her mahallede kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başkan Özcan'a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, sorunların çözümü için de kendisinden destek istiyor.

AKSU’DA SAHUR PROGRAMINA KATILDI

Dün akşam teravih namazını Kızıldere Mahallesi’nde kılan Başkan Özcan, ardından Kızıldere, Işıklar ve Aksu mahallelerinde kıraathane gezisi yaparak vatandaşlarla buluştu. Kalabalık bir grup tarafından ilgi gören Başkan Özcan daha sonra Aksu Mahallesi’nde sahur programına katıldı. Mahalle muhtarları ve köy halkının da eşlik ettiği sahur programında vatandaşların istekleri tek tek not aldıran Başkan Özcan, sorunların çözümü adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER