© Muhabir Gazetesi 2021

CHP'li Çankır vatandaşlarla bulaşmaya devam ediyor

CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Ecz. Ali Çankır, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli'de düzenlediği iftar programına katıldı. CHP’li Çankır vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Ecz. Ali Çankır, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ramazan ayı dolayısıyla iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Çankır, son olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli Muammer Aksoy Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. İtar programında Çankır, Nazillili hemşehrileri ve muhtarlar ile sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi. Çankır vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

“HUZURUN VE BEREKETİN AYI”

İftar programı sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çankır, "Huzurun ve bereketin ayı Ramazan'da sofralarımızı hemşehrilerimiz ile büyütmeye devam ediyoruz. Nazilli Muammer Aksoy Mahallesi'nde kurulan iftar soframızda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, İl Başkanımız Hikmet Saatçı ve İl Yönetimimiz, Aydın Milletvekilimiz Süleyman Bülbül, Nazilli İlçe Başkanımız Serdar Alptekin ve İlçe Yönetimimiz, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nilgün Aktaş, Millet İttifakı İlçe Başkanlarımız, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi Meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve hemşehrilerimiz ile bir aradaydık. Birlik ve beraberliğin daim olduğu sofraları halkımızla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER