© Muhabir Gazetesi 2021

İYİ Partili Sakarya, Aydın'ın gözde siyasetçisi oldu

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Recep Sakarya, Aydın’ı karış karış gezerek vatandaşlarla buluşuyor. Aydın’ın dört bir yanını gezen, tarihi yerlerine giden, gençlerle basketbol oynayan Sakarya, siyasete farklı bir bakış açısı getirerek adete Aydın siyasetinin gözdesi oldu. 

Nazilli’nin tanınan iş adamlarından İYİ Parti Aydın Milletveki aday adayı Recep Sakarya, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim çalışmaları için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Aydın’ın dört bir yanını gezen, tarihi yerlerine giden, gençlerle basketbol oynayan Sakarya, siyasete farklı bir bakış açısı getirerek adete Aydın siyasetinin gözdesi oldu. 
Karacasu, Buharkent, Didim, Kuşadası, Köşk, Bozdoğan ve Söke İlçe teşkilatlarında yoğun ilgiyle karşılaşan Sakarya'yı, eşi Seher Sakarya da yalnız bırakmıyor. 

AYDIN SİYASETİNİN GÖZDESİ OLDU

Aday adaylığını koyduktan sonra ilçeleri bir bir ziyaret etmeye başlayan Recep Sakarya, bölgedeki değerleri daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti. Sakarya, her teşkilat ziyaretinin ardından gittiği ilçedeki kültürel mirasları inceleyerek, yetkililerden bilgi alıyor. Gittiği alanlardan fotoğraflarını paylaşan Sakarya, bölgedeki antik kentlerin tanınmasına da katkı sağlıyor. Ayrıca çalışmalarını tek tek sosyal medyadan paylaşan genç siyasetçi, fotoğrafları ve aktiviteleriyle Aydın siyasetinin gözdesi oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER