© Muhabir Gazetesi 2021

Naz Gold, Bamboo AVM’de hizmete açıldı

Nazilli’nin tanınan esnaflarından kuyumcu Yunus Uğurlu’nun işletmeciliğini yaptığı NAZ GOLD, Bamboo AVM’de görkemli bir törenle kapılarını hizmete açtı.

Nazilli’de 12 yıldır kuyumculukla uğraşan Yunus Uğurlu, Bamboo AVM’de Naz Gold isimli yeni bir kuyumcu dükkanının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, CHP Nazilli İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren ile çok sayıda davetli karıldı. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetliler ilk alışverişini gerçekleştirdi. Nazilli Uzun Çarşı’daki Naz Pırlanta’nın ardından 2’inci kuyumcu dükkanını açtıklarını ifade eden işletme sahibi Yunus Uğurlu, “Naz Pırlanta’nın ardından kuyumculuk zincirimize bir yenisini daha ekledik. Bugün Bamboo AWM’de Naz Gold isimli işletmemizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi. 

Naz Pırlanta ve Naz Gold’un İşletmecisi Yunus Uğurlu, 12 yıldır kuyumculukla uğraşıyor. Atasay, Altınbaş ve Zen gibi firmalardaki deneyimlerini miras alıp bunlara yenilikçi bir duruş ekleyerek modern tasarımları ve koleksiyonları Nazilli halkına sunuyor. Mücevherde Nazilli’nin en geniş model seçeneğini en uygun fiyat garantisiyle satıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER