© Muhabir Gazetesi 2021

Nazilli Belediye meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı

İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci oturumuna başkanlık yaptı. Mecliste gündem görüşmeleri öncesi söz alan Millet İttifakı Sözcüsü Mert Öreroğlu, Başkan Özcan’ı AK Parti’ye geçmesinden dolayı eleştirdi.

Nazilli Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Özcan başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Özcan’ın İYİ Parti’den istifa ederek AK Partiye geçmesinden dolayı yaşanan gerginliğin meclis üyelerinin yüzlerine yansıdığı meclis toplantısında 9 madde görüşüldü ve oy birliğiyle komisyonlara sevk edildi.

İLLER BANKASINDAN 45 MİLYON LİRA KREDİ İSTEĞİ

Turan Pazaryeri Güneş Enerji Santrali yapım işi için 750 bin dolar, beton parke taşı ve beton bordür taşı alım-yapım işlerinde kullanılmak üzere 20 milyon TL, cari borçlar ve personel maaşları için 10 milyon TL İller Bankası’ndan kredi çeki kredi kullanılması ve krediye konu her türlü işlemler için yetki verilmesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan alınacak olan limit aşımı onayı, oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. Ayrıca katı atık ücretlerin tahakkuk ve tahsilatlarının ASKİ’ye devredilmesi, 2022 yılı gider bütçelerinde tertibi açılmayan ve ödeneği yetmeyen kalemler için ek ödenek verilmesi, gelir gider dengesini sağlamak amacıyla İller Bankası’ndan teminat mektubu alınmasını içeren gündem maddeleri de oy birliğiyle komisyona sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER