© Muhabir Gazetesi 2021

Nazilli Müteahhitler Derneği gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu

Nazilli Müteahhitler Derneği(NAMDER) ilçede görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu. NAMDER Başkanı Remzi Erdemci gazetecilerle yakından ilgilenirken, sohbet imkanı da buldu.

NAMDER Ramazan ayının bereketini paylaşmak için basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Nazilli Mastavra Pide’de NAMDER Başkanı Remzi Erdemci’nin ev sahipliğindeki iftara Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, NAMDER yönetim kurulu üyeleri Soner Yelkovan, Özen Akgün ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı. İftarda ezanı şerifin okunması ve Ramazan topunun patlamasıyla hep birlikte dualarla oruçlar açıldı.

ERDEMCİ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

İftar yemeğine katılan gazetecilere teşekkür eden Nazilli Müteahhitler Derneği yönetim kurulu başkanı Remzi Erdemci, “Ramazanın bitimine az bir zaman kala sizlerle iftarda buluşmak istedik. Davetimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Sizler bizler görmeyen gözümüz, duymayan kulağımızsınız. Sizler bizler için çok değerlisiniz. Allah’ım tuttuğunuz oruçları, kıldığınız namazları kabul etsin. Şimdiden Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER