© Muhabir Gazetesi 2021

Nazillili emlakçıdan örnek davranış

Nazilli emlakçı Erol Gökçe anlamlı bir harekete imza atarak ilçeye gelen depremzedelerden kira ve satılık işlemlerinde komisyon almama kararı aldığını açıkladı. Gökçe, “Bizde borcumuzu üzerimize düşeni böyle ödemek istiyoruz” dedi. 

Türkiye’de Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7’lik depremin ardından depremzedelere destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Kimi cebindeki son parasını bağışlarken, kimi de deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye çabaladı. Nazilli’de 33 yıldır oğluyla emlakçılık yapan Erol Gökçe’de bizimde bir katkımız olsun diyerek Nazilli’ye gelen depremzedelerden ev veya işyeri kiralamak ve almak isteyen vatandaşlardan komisyon almama kararı almama kararı aldı. 

“KOMİSYON TALEP ETMEYECEĞİZ”

Allah vatanımızda böyle acılar bir daha göstermesin diyerek acıyı paylaşan Erol Gökçe, “Nazilli’de 33 yıldır emlak işi yapmaktayım. Ülkemiz<de yaşanan elim deprem felaketinde insanlarımızın durumunu gördükten sonra üzülmemek elde değil. Deprem bölgesine gitmek yardım etmek istesek te gidemedik. Bende şu kararı aldım oğlumla beraber Nazilli’ye gelecek depremzedelerden kiralık ya da satılık ev, işyeri almak isterlerse b Gökçe Emlak olarak onlardan komisyon talep etmeyeceğiz. Bizde borcumuzu üzerimize düşeni böyle ödemek istiyoruz. Türkiye’nin başı sağ olsun. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Allah vatanımızda böyle acılar bir daha göstermesin” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER