Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

25 bin lira için adam öldürmüş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
25 bin lira için adam öldürmüş
Abone ol
Denizli'nin Serinhisar ilçesinde işe gitmek için aracına binen genci, pompalı tüfekle 3 el ateş ederek öldüren tetikçinin cinayeti 25 bin liralık borcunun ödenmesi karşılığında işlediği ortaya çıktı. 3 gün boyunca bölgede keşif yapan tetikçinin kurduğu pusu saniye saniye kameralara yansıdı.

Serinhisar ilçesi Aşağı Mahalle'de 10 Ağustos'ta meydana gelen olayda, leblebicide çalışan Kemal Akköse (25), işe gitmek için evden ayrılıp aracına bindiği sırada yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Aracın içerisinde pompalı tüfekle 3 el ateş edilen Kemal Akköse, olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Kemal Akköse'nin, geçen yıl 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse'nin öldürülüp kuyuya atıldığı cinayetinin faili olarak tutuklu bulunan ve hakkında “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan Mustafa Akköse'nin kardeşi olduğu öğrenildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Kemal Akköse, cezaevindeki kardeşinin izin işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verildi.

BORÇLARI KARŞILIĞINDA TETİĞE BASMIŞ

Soruşturmada gözaltına alınan Hasan Akköse'nin babası Yaşar Akköse ile olaydan saatler önce “Söz intikamını alacağım kuzum” ve “Biz bize yapılanı unutmayız” şeklinde paylaşım yapan annesi Aynur Kural tutuklandı. "Kan gütme düşüncesiyle öldürme" ve "azmettirme" suçlarından tutuklanan şüphelilerin, 25 bin liralık borcunun ödenmesi karşılığında anlaştığı tetikçi Şakir Hüsünbeyi (22) saklandığı bağ evinde yakalandı. Cinayeti işlemek için borçlarının ödenmesi karşılığında aileyle anlaşan Şakir Hüsünbeyi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçunu itiraf eden Şakir Hüsünbeyi'nin, kuyu cinayetinde öldürülen Hasan Akköse ile İsmail Yalçın ile arkadaş olduklarını ve cinayeti onların intikamını almak için işlediğini iddia ettiği öğrenildi.

DAKİKALARCA BEKLEMİŞ

Kemal Akköse'nin hayatını kaybettiği kanlı pusuyu kuran Şakir Hüsünbeyi'nin kimliği, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesiyle belirlendi. Yüzünü gizleyerek plakasız motosikletiyle olay yerine gelen saldırganın, çuvalın içerisine gizlediği pompalı tüfeği bir minibüse dayayıp dakikalarca gencin evinden çıkmasını beklediği, Kemal Akköse evinden çıkıp aracına bindiği esnada çuvaldan çıkardığı tüfekle gence 3 el ateş ederek öldürdüğü, daha sonra hızla koşarak motosiklete binip olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi. Cinayetten önce 3 gün bölgede keşif yaptığı kaydedilen tetikçinin suçu işlediği anlarda tutuklu babanın da gözcülük yaptığı öne sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversiteli olmak için ter döktülerÖnceki Haber

Üniversiteli olmak için ter döktüler

Hentbolun yıldızları Kuşadası’ndaSonraki Haber

Hentbolun yıldızları Kuşadası’nda

Yorum Yazın

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü
Ege'ye tatile geldi hayatı değişti
Aydın'da jandarma ekiplerinden yoğun denetim
Aydın'ın öğrenci yurt kapasitesi 15 bine yükseldi
Karacasu Kaymakamlığı'ndan trafik kuralı uyarısı
Aydın'da jandarma ekipleri 24 aranan şahsı yakaladı
Aydın sokakları karalama duvarına döndü
Didim’de jandarma ekipleri vatandaşları uyardı
Aydın jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Denizli’de kanlı arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın'da Gebe Okulu katılımcıları eğitimlerini başarıyla tamamlandı
Sökespor yönetimi gazeteciler ile bir araya geldi
KUTO Başkanı Akdoğan: "Enflasyon muhasebesinde beklenen karar geldi"
CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'da Suavi konserine katıldı
Söke'de zeytin sineği ve yeşil kurt kontrolleri yapıldı
Aydın’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kuşadası'nda sağlıklı gıdanın adresi ‘Yerel Üretici Pazarı' oldu
Elazığ kültürü Aydın’da da yaşatılıyor
Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Nazilli’de transfer yasağının kalkması yüzleri güldürdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar