Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

AK Partili Erim Özhaseki'yi kızdırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili Erim Özhaseki'yi kızdırdı
Abone ol
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Özcan, AK Partili Özhaseki’ye brifing vererek ilçeye yapılması planlanan projeleri anlattı. Yaklaşık 18 projenin yarısına karşı çıktığı belirtilen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’e tepki gösterildi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ağırladı. Ziyarette Başkan Özcan, AK Partili Özhaseki’ye ilçeye yapılması planlanan projeler hakkında sunum yaptı. İlçeye acilen yapılması gereken projeleri anlatan Başkan Özcan’a, AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim karşı çıktı. Birçok projeye muhalefet olan Erim’e AK Partili Özhaseki de kızdı. 

“KAYMAKAM BEYE BİR VİLLA BULURUM”

Nazilli’nin yeni Adliye Sarayı ile Hükümet Konağı’na ihtiyacını olduğunu ifade ederek AK Partili Özhaseki’ye projeler hakkında bilgi veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Partili Erim’İn şok sözleriyle karşılaştı. AK Partili Erim, “Yeni binaya gerek yok. Cumhuriyet Parkı’ndan 5 dönüm veriversin Başkan” derken; kendisine “Olmaz efendim orası yeşil alan ve bölgenin önemli bir parkı” tepkisi üzerine ise Erim bu kez tüm salonun gülmesine neden olan; “O zaman Kaymakamlık Konutunu yıkalım. Ben İsabeyli’de Kaymakam Beye bir villa bulurum” sözleriyle adeta vizyonunu gösterdi. 

SOSYAL DONATI PROJESİ’NE DE KARŞI ÇIKTI

Nazilli’de eski DSİ alanının bulunduğu yere Sosyal Donatı Projesi yapılmasının planlandığını anlatan Başkan Özcan, AK Partili Erim’in “Oraya TOKİ yapılacak” çıkışı ile karşılaşıldı. Erim, “Bu projeye gerek yok, 139 konut yapacağız. TOKİ’yi bekleyenler var, ben emeklilere ne derim” dedi. Başkan Özcan ise,  “Sayın vekilim Kuyucak’a bile 500 konut yapılıyor. Merak etmeyin biz bu alana hem Salı Kapalı Pazar yeri, hem ilçemiz için önemli olan Fuar alanı hem de sosyal donatıları olan bir merkez yapacağız. TOKİ için yeni yer önerimiz var ve 500 ila 1000 adet konut sığacak şekilde vatandaşımızı daha çok memnun edebiliriz” diye konuştu. Fakat Erim “yok buraya yapmayalım” diye direndi.

“NAZİLLİ SÜMER ÜNİVERSİTESİ’Nİ İSABEYLİ HAKEDİYOR”

Nazilli’ye üniversite kurulmasının önemine dikkat çeken ve sunum yapan Başkan Özcan, Nazilli Sümer Üniversitesi’nin ilçe merkezine kurulması yönünde bilgi verdi. AK Partili Erim projeye destek çıkmasına rağmen üniversitenin merkezinin İsabeyli’de olması yönünde görüş belirtti. Erim, “İsabeyli hak ediyor, bina hazır. Buradan yönetilebilir” dedi. 

ÖZHAKESİ’Yİ KIZDIRDI

Başkan Özcan’ın sunum yaptığı sırada söze giren AK Partili Erim, “Sayın Başkan siz söylersiniz diye bekledim ama Ödemiş-Beydağ yolu var. Sayın Bakanım burayı da işlesek karayolları müdürümüz buradayken” dedi. AK Partili Özhaseki bunun üzerine söze girerek“Sayın vekilim konumuz Belediye çalışmalarıyla ilgili. O konuyu biz yapabiliriz. Belediye ile ne alakası var” diyerek tepki gösterdi.


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın'da havalar soğudu, soba satışları arttıÖnceki Haber

Aydın'da havalar soğudu, soba satışları...

Aydın'da su tesisatçısı 15 metreden düştüSonraki Haber

Aydın'da su tesisatçısı 15 metreden düşt...

Yorum Yazın

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü
Ege'ye tatile geldi hayatı değişti
Aydın'da jandarma ekiplerinden yoğun denetim
Aydın'ın öğrenci yurt kapasitesi 15 bine yükseldi
Karacasu Kaymakamlığı'ndan trafik kuralı uyarısı
Aydın'da jandarma ekipleri 24 aranan şahsı yakaladı
Aydın sokakları karalama duvarına döndü
Didim’de jandarma ekipleri vatandaşları uyardı
Aydın jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Denizli’de kanlı arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın'da Gebe Okulu katılımcıları eğitimlerini başarıyla tamamlandı
Sökespor yönetimi gazeteciler ile bir araya geldi
KUTO Başkanı Akdoğan: "Enflasyon muhasebesinde beklenen karar geldi"
CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'da Suavi konserine katıldı
Söke'de zeytin sineği ve yeşil kurt kontrolleri yapıldı
Aydın’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kuşadası'nda sağlıklı gıdanın adresi ‘Yerel Üretici Pazarı' oldu
Elazığ kültürü Aydın’da da yaşatılıyor
Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Nazilli’de transfer yasağının kalkması yüzleri güldürdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar