Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Kuşadası Belediyesi, evcil hayvan merkezini yeniliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuşadası Belediyesi, evcil hayvan merkezini yeniliyor
Abone ol
Kuşadası Belediyesi tarafından Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde başlatılan yenileme çalışmaları hızla ilerliyor. Hayvanlar için daha sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturulurken kent sakinlerinin de merkezde can dostlarla daha çok vakit geçirmesi amacıyla yürütülen çalışmada, bakım, onarım, peyzaj ve çevre düzenlemesi ile boyama ve renklendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Sokak hayvanlarıyla ilgili yaşama geçirdiği projelerle dikkat çeken Kuşadası Belediyesi, Kirazlı Mahallesi yolunda bulunan ve yıl boyunca binlerce sahipsiz kedi ve köpeğin bakım ve sorumluluğunu üstlenen Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in girişimleriyle fiziki şartları her geçen gün iyileştirilen merkezde son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çevre ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirirken Kuşadası Belediyesi’ne bağlı restoratör ve konservatör ekibi tarafından renklendirme ve boyama işlemleri yürütülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışması çerçevesinde altyapısı bütünüyle yenilenen merkezdeki hayvanların kaldığı padoklar onarılarak sayıları artırıldı. Alanda yer alan padok, merkez binası ve kedi tedavi ünitesinin bakım ve onarım işlemlerini tamamlayan ekipler, gölgeliklerin sayısını da arttırdı. Ayrıca merkeze at ve eşekler için bir bölüm daha eklendi. Merkezde bulunan yeşil alanlarda budama, ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kısa süre önce başladıkları peyzaj ve çevre düzenlemesini ise sürdürüyor. Merkezde hayvanların kaldığı padok, merkez binası ve kedi tedavi ünitesinin duvarları ise Kuşadası Belediyesi’nde çalışmalarını sürdüren restoratör ve konservatör Venüs Şahin ile Çağla Cansın Karaman tarafından farklı desenlerle renklendiriliyor.

Çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fulya Akıllı, “Kuşadası Belediyesi’nin Başkanımız Ömer Günel öncülüğünde yapmış olduğu hayvan dostu projeler ve çalışmalar zaten takdir topluyordu. Başkanımızın yine can dostlarımızın rahatı ve huzurunu arttırmaya yönelik Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde başlattığı proje şu an son aşamasına yaklaştı. Bütün eksiklikler tamamlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile restoratör ve konservatör ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son derece titiz bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimizin çalışmalarını tamamlamasının ardından yeni hali merkezimizi ziyarete gelen hayvanseverlerin can dostlarımızla daha çok vakit geçirmesine imkan sağlayacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan pazarda hırsızlık ve sahte para denetimiÖnceki Haber

Jandarmadan pazarda hırsızlık ve sahte p...

Toplu konut kurası yarın çekilecekSonraki Haber

Toplu konut kurası yarın çekilecek

Yorum Yazın

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü
Ege'ye tatile geldi hayatı değişti
Aydın'da jandarma ekiplerinden yoğun denetim
Aydın'ın öğrenci yurt kapasitesi 15 bine yükseldi
Karacasu Kaymakamlığı'ndan trafik kuralı uyarısı
Aydın'da jandarma ekipleri 24 aranan şahsı yakaladı
Aydın sokakları karalama duvarına döndü
Didim’de jandarma ekipleri vatandaşları uyardı
Aydın jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Denizli’de kanlı arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın'da Gebe Okulu katılımcıları eğitimlerini başarıyla tamamlandı
Sökespor yönetimi gazeteciler ile bir araya geldi
KUTO Başkanı Akdoğan: "Enflasyon muhasebesinde beklenen karar geldi"
CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'da Suavi konserine katıldı
Söke'de zeytin sineği ve yeşil kurt kontrolleri yapıldı
Aydın’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kuşadası'nda sağlıklı gıdanın adresi ‘Yerel Üretici Pazarı' oldu
Elazığ kültürü Aydın’da da yaşatılıyor
Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Nazilli’de transfer yasağının kalkması yüzleri güldürdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar