Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli Bayanları dernekleşiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Bayanları dernekleşiyor
Abone ol
Nazilli’de yaklaşık sekiz yıldır sosyal medya grubu olarak faaliyet gösteren Nazilli Bayanları dernekleşiyor.

Yaklaşık sekiz yıldır birçok yardımlaşma ve etkinliklere imza atan Nazilli Bayanları sosyal medya grubu yenileniyor. Nazilli Bayanları kurucusu Bahar Beşer öncülüğünde Nazilli Bayanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çok yakında muhteşem bir açılışla kadınları tek çatı altında toplayacak. Çalışmalara başlayan dernek kurucuları Bahar Beşer, Ayşe Aktaş ve Fadime Kargı ise yaptıkları yardım ve dayanışmanın sadece Nazilli ile sınırlı kalmayacağını söyleyerek heyecanlı olduklarını dile getirdi.

‘HEP İLKLERE İMZA ATTIK’

Nazilli Bayanlarının kurucusu ve iş kadını Bahar Beşer Aydın Cesur Haber’e yaptığı açıklamada, ‘’Sekiz sene önce Nazilli’nin ilk kadın sosyal medya platformu olarak çıkmış olduğumuz bu yolda, birçok sosyal proje yaparak hep ilklere imza attık. Birçok yardımlaşma gerçekleştirdik. Sadece Nazilli’de değil, doğal felaketlerin olduğu her yerde yardım için kollarımızı sıvadık ve elimizi taşın altına koyduk. Ama artık sadece bir sosyal medya grubu olmaktan çıkmaya karar vererek, hem resmî olarak yardım ve dayanışmanın yanı sıra Nazilli bayanlarının her yerde olduğunu göstermek adına dernekleşme kararı aldık. Birlik beraberliğimizi burada da göstereceğimize inanıyorum ve sizlerin de yanımızda olacağından eminiz” dedi.

‘ÇOK HEYECANLIYIZ’

Dernek kurucularından aynı zamanda Aydın Cesur Haber Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ayşe Aktaş ise, ‘’Nazilli Bayanları olarak çok güzel işlere imzamızı atarken ‘Neden dernekleşmeyelim?’ diyerek bu yola çıktık. Her zaman dediğimiz gibi tek başına hiçbir şey kolay olmuyor ancak birlik ve beraberlik içinde daha büyük işler gerçekleştirebiliriz. Nazilli ve çevresinde hiç görmediğimiz, tanımadığımız ancak gönül bağı oluşturduğumuz birçok arkadaşımız, dostumuz var. Bizler de daha da büyüyerek sadece Nazilli ve çevresinde değil tüm Türkiye’de ilçemizi ve çalışmalarımızı tanıtmak istedik. Çok değerli büyüklerimiz de bizlere destek verdiler. Birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük olduğunu maalesef yüz yılın depreminde yaşadık ve gördük. Nazilli Meydanı doldu taştı. Birbirinden özel projelere imza atmak istediğimiz için Nazilli Bayanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kuruyoruz. İnşallah Aydın’ımız, Nazilli’miz için hayırlı olur. Destekleriniz bizler için çok kıymetli. Çok heyecanlıyız ve en yakın zamanda açılışımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

‘BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ’

Gizem Organizasyon İşletmecisi, iş kadını ve dernek kurucularından Fadime Kargı yaptığı açıklamada, ‘’Yıllardır bu işi gönüllü olarak yapıyorum. Dernek kurma amacımız bir kadın olarak hayatlarına dokunduğumuz insanlara resmi olarak daha çok etkileşim sağlamak ve canı gönülden herkese elimizden gelenin en iyisini yapmak. Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Her şey güzel olacak. En yakın zamanda açılışımızda buluşmak üzere” ifadelerini kullandı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kanber: "Devre arasında daha iyi olmak için daha çok çalışacağız"Önceki Haber

Kanber: "Devre arasında daha iyi olmak i...

Doğaseverler, Latmos’u yeniden keşfettiSonraki Haber

Doğaseverler, Latmos’u yeniden keşfetti

Yorum Yazın

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü
Ege'ye tatile geldi hayatı değişti
Aydın'da jandarma ekiplerinden yoğun denetim
Aydın'ın öğrenci yurt kapasitesi 15 bine yükseldi
Karacasu Kaymakamlığı'ndan trafik kuralı uyarısı
Aydın'da jandarma ekipleri 24 aranan şahsı yakaladı
Aydın sokakları karalama duvarına döndü
Didim’de jandarma ekipleri vatandaşları uyardı
Aydın jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Denizli’de kanlı arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın'da Gebe Okulu katılımcıları eğitimlerini başarıyla tamamlandı
Sökespor yönetimi gazeteciler ile bir araya geldi
KUTO Başkanı Akdoğan: "Enflasyon muhasebesinde beklenen karar geldi"
CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'da Suavi konserine katıldı
Söke'de zeytin sineği ve yeşil kurt kontrolleri yapıldı
Aydın’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kuşadası'nda sağlıklı gıdanın adresi ‘Yerel Üretici Pazarı' oldu
Elazığ kültürü Aydın’da da yaşatılıyor
Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Nazilli’de transfer yasağının kalkması yüzleri güldürdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar