Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli Belediyesi’nden Arslanlı’da hummalı çalışma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Belediyesi’nden Arslanlı’da hummalı çalışma
Abone ol
Nazilli Belediyesi ekipleri; Arslanlı Mahallesi’nde Ramazan Bayramı’nın ilk günü geleneksel olarak düzenlenen keşkek hayrı öncesi yol bakım çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi ekipleri Arslanlı Mahallesi’nde yol bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.


Her yıl Ramazan Bayramı’nın ilk günü düzenlenen keşkek hayrı öncesi bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, eksiklerin giderilmesi için ekiplere talimat verdi.


Kullanılamaz durumda olan eski asfalt yolu iş makinaları ile kazıyan ekipler ardından kilit parke taşı döşeme faaliyetlerine başladı.


Çalışmalarından dolayı Nazilli Belediyesi’ne teşekkür eden Arslanlı Mahalle Muhtarı İbrahim Topçuoğlu; “Her yıl yapmış olduğumuz iftar hayrımız öncesi Başkanımız mahallemize gelerek incelemelerde bulundu. Cami önünde yer alan yolun asfalt kısmında kazıma işlemi yapılarak parke döşemesine hazır hale getirildi. Ekiplerimiz 2 gündür yoğun bir şekilde mahallemizde çalışıyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli bu habere üzülüyor!Önceki Haber

Nazilli bu habere üzülüyor!

Başkan Ömer Günel’den flaş açıklama: Bu bana kurulmuş bir kumpasSonraki Haber

Başkan Ömer Günel’den flaş açıklama: Bu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar