Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli halkı tek yürek oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli halkı tek yürek oldu
Abone ol
Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; Nazilli Kaymakamlığı ve Nazilli Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyası kapsamında, 144’üncü yardım aracının bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktığını açıkladı.

Deprem bölgesine gönderilen yardımların hepsinin yerlerine ulaştığını ve hepsinden teşekkür mesajları aldıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan;  “Tüm ülkemize ve memleketimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Zorlu bir süreç. Güzel haberler geliyor ama acı haberlerde geliyor. Bu süreci hep birlikte büyük devletimiz aziz milletimiz ile birlikte karşılayacağız. Aziz milletimizin en güzel güzide ilçelerinden birisi Nazilli’de yürütmüş olduğumuz kampanyanın neticesinde bu gün itibari ile 144 aracı deprem sahasına depremlerin yaşandığı bölgeye en ücra noktalara kadar, köylerine kadar gönderdik. Gönderdiğimiz noktalardan çok olumlu dönüşler alıyoruz. Teşekkür mesajları alıyoruz. Bu acının üstüne oradaki vatandaşlarımızın bizlere teşekkür etmesi Nazilli halkı adına çok anlamlı. Gerçekten çok güçlü bir ekiple, iyi bir ekiple inanılmaz bir koordinasyon birlikteliği içerisinde bu zorlu süreci atlatmaya çalışıyoruz. İnşallah devletimiz büyüktür. Bütün yaralar sarılacaktır. Tabi ki ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Onların mekânı mutlaka cennet olacaktır. Hükmen şehittirler. Bu gün üç tane hemşerimizin cenazesine katıldık. Üçü de şehit. Birisi de daha sabiydi. Gerçekten üzüntülü anlar yaşıyoruz. Ama bu millet binlerce yıldır bu geleneğin içerisinde yegâne dayanışma duygusu. Hiç kimse birbirini geride bırakmıyor. Allah razı olsun. Sayın Valimizden, Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun. Bütün daire amirlerinden, kurum ve kuruluşlarda çalışan arkadaşlarımızdan, memur, amir, şeflerimizden emekçi arkadaşlarımızdan belediye personelimizden ve tüm vatandaşlarımızdan defalarca söylüyorum ki hepsinden Allah razı olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum “ dedi.

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN HER ŞEYİ YAPMAK İÇİN HAZIRIZ 

Özellikle en büyük teşekkürü Nazilli halkının hak ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “ Özellikle bu 144 aracı hiç aralık vermeden göndermemizi sağladı. İki otobüsümüz oradaki depremzedelerimizi almak için gitti. Birisi döndü diğeri hala yolda. Birçok vatandaşımızı burada aileleri ile kavuşturdu. Biz üzerimize düşen her şeyi yapmak için hazırız. Yarın itibari ile saat 21.00 ‘a kadar yardım alımlarımız devam edecek. Ondan sonraki süreçte de artık vatandaşlarımızın getirdiklerini burada açtığımız evlerde kalacak olan ailelerimiz için kullanacağız. Yüzün üzerinde vatandaşımız Nazilli’ye geldi. Onları burada gerek yan taraftaki binamızda gerekse vatandaşlarımız tarafından temin edilen evlerde misafir ediyoruz. Bu dayanışmanın içinde olan destek veren her kese tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uğur Soğutma, depremzedeler için seferber olduÖnceki Haber

Uğur Soğutma, depremzedeler için seferbe...

Adıyamanlı depremzedeler Aydın'a geldiSonraki Haber

Adıyamanlı depremzedeler Aydın'a geldi

Yorum Yazın

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü
Ege'ye tatile geldi hayatı değişti
Aydın'da jandarma ekiplerinden yoğun denetim
Aydın'ın öğrenci yurt kapasitesi 15 bine yükseldi
Karacasu Kaymakamlığı'ndan trafik kuralı uyarısı
Aydın'da jandarma ekipleri 24 aranan şahsı yakaladı
Aydın sokakları karalama duvarına döndü
Didim’de jandarma ekipleri vatandaşları uyardı
Aydın jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Denizli’de kanlı arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın'da Gebe Okulu katılımcıları eğitimlerini başarıyla tamamlandı
Sökespor yönetimi gazeteciler ile bir araya geldi
KUTO Başkanı Akdoğan: "Enflasyon muhasebesinde beklenen karar geldi"
CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'da Suavi konserine katıldı
Söke'de zeytin sineği ve yeşil kurt kontrolleri yapıldı
Aydın’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kuşadası'nda sağlıklı gıdanın adresi ‘Yerel Üretici Pazarı' oldu
Elazığ kültürü Aydın’da da yaşatılıyor
Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Nazilli’de transfer yasağının kalkması yüzleri güldürdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar