© Muhabir Gazetesi 2021

Başkan Necdet İzgü İYİ Parti'ye geçiyor!

İYİ Parti’nin bayramlaşma programına Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü de katıldı. Aynı zamanda AK Parti Nazilli İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi olan İzgü’yü programda gören İYİ Partililer, kendi aralarında “Necdet İzgü, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı mı olacak?” diye sohbet etti. İzgü’den ise “Programa nezaketen katıldım” açıklaması geldi.

İYİ Parti Aydın il ve ilçe teşkilatları iş birliğinde, Kurban Bayramı dolayısı ile bayramlaşma programı düzenlendi. Efeler ilçesindeki Pınarbaşı Mesire Alanı’nda düzenlenen programa İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Programın en dikkat çeken ismi ise Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü oldu. Nazilli’de AK Parti’nin kurucu üyeleri arasında yer alan ve mevcut AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak’ın da yedek yönetim kurulu üyesi olan Başkan İzgü, programda İYİ Parti’nin protokol üyeleri ile birlikte aynı masada oturdu. Masada İzgü’yü gören partililer, şaşkınlık yaşarken, kendileri aralarında “İzgü, AK Parti’den ayrılıp, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı mı olacak?” diye sohbet etti. Programın ardından, konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan İzgü ise, “Bayramlaşma programına nezaketen katıldım” ifadelerini kullandı. Nazilli tarımı ve siyasetinin önde gelen isimlerinden olan İzgü’nün bayramlaşma programına katılmasının gerekçesini her ne kadar “nezaketen” diye açıklasa da İYİ Parti’nin Nazilli’de daha önce düzenlediği etkinliklerde boy göstermesi ise “İzgü’den İYİ Parti’ye yeşil ışık” yorumlarına yol açtı.

AKŞENER'İ KARŞILAMIŞTI

İYİ Parti’nin 2023 yılında yapılacak Genel Seçimler öncesi Nazilli’de teklif götürdüğü öne sürülen Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Genel Başkan Meral Akşener’in Naziilli ziyaretinde hazır bulunmuştu. Necdet İzgü, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte Akşener’i karşılayanlar arasındaydı.

İNCİR HEDİYE ETTİ

Necdet İzgü’nün İYİ Parti Genel Başkanı’na yakın durmaya çalışması dikkatlerden kaçmamıştı. İzgü, içinde yerel ürünlerin bulunduğu bir paketi Akşener’e hediye etmiş, başkanlık makamında Akşener ile bir süre sohbet etmişti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER