© Muhabir Gazetesi 2021

CHP’li Karakoz İncirliova’da milletvekili gibi karşılandı

‘Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız’ sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren CHP Aydın 4’üncü sıra milletvekili adayı Evrim Karakoz, İncirliova’da adeta milletvekili gibi karşılandı. Esnaf ziyaretinde vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Karakoz, 14 Mayıs’ta yapılacak seçim sonucunda, millet ittifakının zafere ulaşacağını söyledi.

CHP Aydın 4’üncü sıra milletvekili adayı olan CHP’li Evrim Karakoz, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İncirliova’da esnaf ziyareti yapan Karakoz’a vatandaşlar adeta milletvekili gibi davranıp, ilgi gösterdi. 
Kendisini yürekten ve sevgi ile karşılayan tüm vatandaşlara teşekkür eden Karakoz, “CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Yöneticimiz Orçun Akbulut, İlçe Başkanımız Hasbi Akman, Kadın Kolu Başkanımız Gülşah Çağlar, Meclis Üyelerimiz ve Partililerimizle birlikte Mithatpaşa ve Gazipaşa Caddelerinde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Milletimizi bu darboğazdan biz kurtaracağız. 13’üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttfakı’nın iktidarında milletimizin yüzü gülecek” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER