© Muhabir Gazetesi 2021

Küçük ailesinin mutlu günü

Ceylan ve Asil Küçük'ün biricik oğulları İlhan Çınar, düzenlenen görkemli sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımı attı. Küçük çifti cemiyet boyunca davetlileriyle yakından ilgilendi.

Nazilli Belediyesi Güvenlik Şefi Asil Küçük ile özel bir sigorta şirketinde çalışan eşi Ceylan Küçük’ün oğulları İlhan Çınar, Nazilli Belediyesine ait katlı otopark altında gerçekleştirilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı. Yoğun katılımın olduğu cemiyete Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Nazilli Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Memleket Partisi Nazilli İle Başkanı Ali Çetinkaya, muhtarlar, MHP eski MYK üyesi Burak Pehlivan, Nazilli Belediyesi’nden mesai arkadaşları, ailesi, dostları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Asil ve Ceylan Küçük kapıda davetlileri karşılarken, herkesle yakından ilgilendi. Sünnet boyunca ilçenin usta aşçılarından Mustafa Selek’in elinden çıkan bölgenin yöresel lezzetleri ikram edildi.

Ceylan ve Asil Küçük çifti evlatları İlhan Çınar’ın bu mutlu günlerinde cemiyetine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER