© Muhabir Gazetesi 2021

NTB'de üyelerden başkan adayı Kaplan'a büyük destek

Nazilli Ticaret Borsası başkanlığına aday olduğunu açıklayan Murat Kaplan, seçim çalışmalarında üyelerin kendisine gösterdiği destek için teşekkür etti. Üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan başkan adayı Kaplan, “Biz hep birlikte güçlüyüz. Göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini yapmak için geliyoruz” dedi.

1 Ekim'de gerçekleşecek olan Nazilli Ticaret Borsası başkanlık seçimi için çalışmalara start veren Murat Kaplan, üyelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Esentepe, Aksu, Işıklar, Sinekçiler, Demirciler ve Karahallı Mahallesi’nde üyelerle bir araya gelen Kaplan, üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Üyelere destekleri için teşekkür eden Kaplan, “Üyelerimize daha iyi hizmet vermek, daha iyi imkanlar sağlamak için bu yola baş koyduk. Biz hizmete talibiz” dedi.

“PROJELERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI”

Üyelerle bir araya gelerek projelerini anlatan Kaplan’ın, özellikle soğuk hava deposu projesi büyük beğeni topladı. Soğuk hava deposu projesiyle doğal ürünlerin bozulmadan depolanıp ihracat potansiyeli artıracağına dikkat çeken Kaplan, üyelerine hizmet anlamında her konuda destek sağlayacaklarını belirtti. Ticaret Borsası satış ofisiyle üyelerine ve üreticilere yeni bir merkezin kapılarını açacağını söyleyen Kaplan’ın, özel hastanelerle ve benzinlik istasyonlarıyla anlaşarak üyelerine özel indirim sağlama projeleri bulunuyor.

Öte yandan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ticaret Borsası Hayvan Pazarı’nda celeplerle buluşan Kaplan, mevcut tesisi hayvan ticaret merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER