Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Akşener Nazilli'de AKP'ye yüklendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akşener Nazilli'de AKP'ye yüklendi
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nazilli'ye gelerek pazarcı esnafını ziyaret etti. İlçe halkına seslenen Akşener, AKP'yi sert bir dille eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nazilli'de birtakım ziyaretlerde bulundu. Pazarcı esnafını gezerek dertlerini dinleyen Akşener, pazarcı esnafıyla birlikte pazar duası etti. Ardından Uzun Çarşı'da halka seslenen Akşener, iktidara yüklenerek, "1.6 milyar dolara telekomun hisselerini varlık fonuna bıraktılar. Dünyanı'nın en büyük soygunu yapıldı bu ülkede" dedi. 

"ARTIK TENCERE KAYNAMIYOR" 
Ülkedeki ekonomik sıkıntılardan dolayı vatandaşların çok büyük sıkıntı içinde olduklarını söyleyen Akşener, "Kandiliniz mübarek olsun. Hayatımda ilk defa bir geleneği beraber yaşadık. Pazar duası. Herkese bol kazançlar, Alah işlerinizi rast getirsin. İki yılı geçtik tek tek il il, ilçe ilçe esnafı dolaşıyorum.
Esnaf dükkanları içinde kadınlarımızla karşılaşıyorum. Tencere kaynatmakta zorlanıyoruz diyorlar. Umutsuz gençlerle karşılaşıyorum, esnaflarımızın dertlerini dinliyorum. Kendi partimi övmedim, propaganda yapmadım. Esas mesele sizin dertlerinizi anlayıp dinledim, çözümlerini de kamuoyuyla paylaştım. Sizlerin sesini duyurmak üzere bir çalışma yürüttüm. İsterim ki baştaki ağalar gelsin hem sizi dinlesin hem de hesap versin. Siz olmazsınız siyaset olmaz, sizin vereceğiniz oya göre iktidar olunuyor ya da muhalefet olunuyor. Biz sizinle el ele vererek Türkiye’de bir kutuplaşmayı değiştireceğiz, helal oylarızla demokrasiyle sandıkla değiştireceğiz."

"HARAM ZIKKIM OLSUN" 
Ülkede çok büyük soygunlar yapıldığını ifade eden Akşener, "Bir veteriner arkadaşın yanına uğradım. İşleri fena değil ancak "hayvancıların ve besicilerin durumu kötüleşiyor" dedi.
Aydın il başkanımıza dedim ki, “Aydın için ne söylersin” diye sordum. “Aydın şehrinin başına ne getirirsen uyar” dedi. "Turizm şehri Aydın, sanayi şehri Aydın, hayvancılık şehri Aydın, Termal enerji şehri Aydın hepsi uyar" dedi.

Bu kadar çok imkanı olan bir şehrin insanlarının fakirlik çekmemesi gerekir, gençlerin işsiz olmaması gerekiyor. Başka şehirlere göre bir tık durumları iyi olabilir ama bu imkanların karşılığı bu olmamalı. Anadolu susuzluk çekti, kuraklık oldu. Çiftçi ürettiğinin karşılığını alamadığı için, ithalata bakış açısı olduğu için çiftçi kazanamadı, çiftçi gübre atmakta zorlandı.
Nisan ayında ikinci gübre atılacak bu gübrenin maliyeti çok ama hükümetten tık yok. Buna karşılık 5 müteahhite çiftçiye verilecek olanın 3 katını bıraktılar. 1.6 milyar dolara telekomun hisselerini varlık fonunda bıraktılar.

Dünyanı'nın büyük soygunu yapıldı bu ülkede. En son 1.6 milyar doların karşlığı 24 milyar lira. Ev kadınlarına para verilebilirdi, çiftçiye 2 yıllık maliyetleri yüzde 50 düşürebilirdi. 1 yıl boyunca öğrencilere devlet okullarında sabah kahvaltısı ve öğle yemeği verilebilirdi bu parayla. Bunun yerine  24 milyar borcunu sildiler. Haram olsun demiyeyim de ne diyeyim? Haram kazanan yandaşlara haram zıkkım olsun demeyim de ne diyeyim."

" BU SEÇİM HARAMLA HELALİN TERCİHİ OLACAK" 
Seçimde sandığa giderek bu haram düzeninin yıkalacağına inandığını belirten Akşener, "Ben sizin sesinizi duyuracağım. Bu iktidara en son ceza nedir, sandığa gideceksiniz sandıkta cezalandıracaksınız. Seçimde sizin iradeniz ,sizin kararınız, isteyen istediğini yapsın. Bu haram düzenini birlikte yıkacağız. Bu seçim haramla helalın tercihi olacak. Ben biliyorum ki helal kazançlar, bu seçimde yara almandan kazanacak."

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Nazilli'de Akşener'e sevgi seliÖnceki Haber

Nazilli'de Akşener'e sevgi seli

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Germencikli çocuklarla buluştuSonraki Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatr...

Yorum Yazın

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü
Ege'ye tatile geldi hayatı değişti
Aydın'da jandarma ekiplerinden yoğun denetim
Aydın'ın öğrenci yurt kapasitesi 15 bine yükseldi
Karacasu Kaymakamlığı'ndan trafik kuralı uyarısı
Aydın'da jandarma ekipleri 24 aranan şahsı yakaladı
Aydın sokakları karalama duvarına döndü
Didim’de jandarma ekipleri vatandaşları uyardı
Aydın jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Denizli’de kanlı arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın'da Gebe Okulu katılımcıları eğitimlerini başarıyla tamamlandı
Sökespor yönetimi gazeteciler ile bir araya geldi
KUTO Başkanı Akdoğan: "Enflasyon muhasebesinde beklenen karar geldi"
CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'da Suavi konserine katıldı
Söke'de zeytin sineği ve yeşil kurt kontrolleri yapıldı
Aydın’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kuşadası'nda sağlıklı gıdanın adresi ‘Yerel Üretici Pazarı' oldu
Elazığ kültürü Aydın’da da yaşatılıyor
Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Nazilli’de transfer yasağının kalkması yüzleri güldürdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar