Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli İl Olsun Platformu NTO'da toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli İl Olsun Platformu NTO'da toplandı
Abone ol
Nazilli Ticaret Odası koordinatörlüğünde üçüncüsü yapılan toplantıya çevre ilçe belediye başkanları ile parti temsilcileri katıldı

Toplantıya; Buharkent, Kuyucak, Yenipazar ve Nazilli Belediye Başkanları katılırken Bozdoğan, Karacasu ve Sultanhisar Belediye Başkanları yoğunlukları nedeniyle katılamadılar. Altılı masa olarak tanımlanan partilerden Saadet Partisi, Demokrat Parti ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Nazilli ilçe başkanları da toplantıda hazır bulundu. Toplantıya katılanlara; geçtiğimiz günlerde Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezlerine yapılan ziyaretler hakkında bilgi verildi. Özellikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin “Nazilli’nin Türkiye’de il olmayı hak eden ilk 10 ilçeden biri olduğu görüşü” üzerinde duruldu. 

Parti yetkililerinden alınan görüş ve değerlendirmeler neticesinde, platformun çalışma stratejileri ve önümüzdeki günlerde yapılacak programlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

“Cumhur İttifakı ile görüşüldü, Millet İttifakı ile de görüşülecek”

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yetkilileri ile görüşüldüğü, önümüzdeki günlerde de Millet İttifakını oluşturan partilerin Genel Başkan veya tensip buyurulan parti yetkilileri ile de görüşmek üzere randevu alınmasına karar verildi. 

Bu çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanması için altılı masayı oluşturan ve toplantıya katılan partilerin ilçe başkanları gerekli çalışmalara başlayacaklarını söylediler. Toplantıda bir açıklama yapan Nuri Arslan, Ticaret Odası olarak seçim süreci içinde olduklarını, doğal olarak seçimin sonucunun ne olacağı hakkında bir yorumda bulunamayacağını, ancak sonuç ne olursa olsun kurumlarda devamlılığın esas olduğunu, bu nedenle 1 Ekim’den sonra da Nazilli İl Olsun Platformunun aynı heyecan ve istekle çalışmalarına devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi. 
 
Toplantıda; Nazilli bölgesinin menfaatlerinin her şeyin üzerinde olduğu konusunda fikir birliğine varılırken, Nazilli halkının yanındaymış gibi gözüküp kişisel hesapları nedeniyle platform çalışmalarını haksız bir şekilde eleştiren ve kamuoyu oluşturmaya çalışanların amaçlarına ulaşamayacakları ifade edildi. 

Yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak; Nazilli bölgesinin mevcut durumu ile potansiyelini ve sahip olduğu değerleri anlatan raporun geliştirilmesi yönünde karar alınırken bundan böyle yapılacak çalışmaların kurumsal düzeyde ve daha geniş kapsamlı yapılması yönünde görüş bildirildi. 

Geçmiş dönemlerde yapılan İl çalışmalarının bu gün yapılan faaliyetlerle aynı olmadığı, Nazilli ile birlikte altı ilçenin de bu konuda tek yumruk olduğu ve birlikte hareket edildiği göz önüne alındığından atılacak adımlardan daha olumlu sonuçlar alınacağı konusunda fikir birliğine varıldı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazillili vatandaşlar, "AK Parti Nazilli'yi cezalandırıyor"Önceki Haber

Nazillili vatandaşlar, "AK Parti Nazilli...

CHP'li Bülbül RTÜK'ü eleştirdiSonraki Haber

CHP'li Bülbül RTÜK'ü eleştirdi

Yorum Yazın

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü
Ege'ye tatile geldi hayatı değişti
Aydın'da jandarma ekiplerinden yoğun denetim
Aydın'ın öğrenci yurt kapasitesi 15 bine yükseldi
Karacasu Kaymakamlığı'ndan trafik kuralı uyarısı
Aydın'da jandarma ekipleri 24 aranan şahsı yakaladı
Aydın sokakları karalama duvarına döndü
Didim’de jandarma ekipleri vatandaşları uyardı
Aydın jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Denizli’de kanlı arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydın'da Gebe Okulu katılımcıları eğitimlerini başarıyla tamamlandı
Sökespor yönetimi gazeteciler ile bir araya geldi
KUTO Başkanı Akdoğan: "Enflasyon muhasebesinde beklenen karar geldi"
CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'da Suavi konserine katıldı
Söke'de zeytin sineği ve yeşil kurt kontrolleri yapıldı
Aydın’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kuşadası'nda sağlıklı gıdanın adresi ‘Yerel Üretici Pazarı' oldu
Elazığ kültürü Aydın’da da yaşatılıyor
Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı
Nazilli’de transfer yasağının kalkması yüzleri güldürdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar